SOLRØD TANDKLINIK søger:

Erfaren tandplejer søges til topmoderne klinik i Solrød Strand.

Hos Solrød Tandklinik har vi bøgerne fulde af søde og trofaste patienter. Men vi har også en venteliste, der bliver længere og længere. Derfor søger vi nu en dygtig kollega, der kan hjælpe os med fortsat at kunne passe rigtig godt på vores patienter, og give dem den høje service, de fortjener. Er det måske dig?

Arbejdsopgaver:
Vi får brug for alle dine tandplejer-skills. For ud over at du sammen med klinikkens to andre tandplejere har hovedansvaret for undersøgelserne af vores patienter, så ønsker vi også, at du kan deltage i det interdisciplinære samarbejde med tandlægerne omkring parodontalbehandlinger, clear aligner behandlinger (ClearCorrect og Invisalign), bid- og blegeskinner samt diverse nødbehandlinger.

Derud over er det en fordel, hvis du er vant til børn. Vi er nemlig en praksiskommune, og derfor behandler vi også børn og unge på klinikken.

Kvalifikationer:
Det er vigtigt for os, at du er smilende og naturligt imødekommende. Du er ansvarsbevidst og har ønske om at yde høj faglig service, og du er dygtig til at få vores patienter til at føle sig trygge. Vi ønsker at tandplejerne hos os kan udfærdige behandlingsoverslag og lægge behandlingsplaner. Har du ikke den store erfaring i det, skal vi nok lære dig det.

Klinikken:
Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med gode kollegaer, stærkt sammenhold og højt humør.
Vi spiser frokost sammen hver dag, hvor vi har lukket aftalebøgerne. Udover månedlige personalemøder holder vi hver morgen morgenmøde, hvor vi gennemgår dagen. Ca. hver 3. måned holder vi behandlermøder for tandlæger og tandplejere, hvor vi bl.a. diskuterer forskellige faglige emner og holder diverse oplæg for hinanden for at styrke vores faglighed.

Solrød Tandklinik råder over 6 klinikrum, som alle er udstyret ens med fuld digitaliseret setup. Vi har OP/CBCT og Trios scanner, og vi arbejder med Dental Suite journalsystem. Tandlægerne hos os foretager alle former for behandlinger, samt modtager henvisninger udefra.

Teamet består af 4 tandlæger, 2 tandplejer (3 med dig), 7 klinikassistenter og en klinikassistentelev.

Stillingen er som udgangspunkt fordelt på 2-3 ugentlige dage men med mulighed for udvidelse af arbejdstid, hvis ønskes.

Hvis du mener, du vil passe godt ind i vores team, så send os en ansøgning og dit cv med foto på: job@soltand.dk. Vi holder samtaler løbende indtil den rette kandidat er fundet.
Vi glæder os til at høre fra dig.