SOLRØD TANDKLINIK søger:

Klinikassistentelev pr. 1. oktober 2021 eller snarest muligt herefter.

Vi søger en klinikassistentelev til vores Team Soltand. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) fordelt nogenlunde sådan her:

Arbejdstid:

Mandag: 8-16

Tirsdag: 9-17:30

Onsdag: 8:30-14:30

Torsdag: 9-16:30

Fredag: 8-15

Arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver vil være mange forskellige. Du vil bl.a. både assistere tandlægerne ved stolen under diverse behandlinger samt blive oplært i at varetage opgaverne i sterilisationen. Der ud over vil du blive trænet i den særlige kunst i at arbejde i en reception.

Kvalifikationer:

Det er vigtigt for os, at du er smilende og naturligt imødekommende. Vores patienter er trofaste og stabile og vant til høj standard af behandling. Derfor betyder det også meget for os, at du er ansvarsbevidst og har ønske om at yde høj faglig service. Vi opfordrer både helt nye elever, og elever, der allerede har været i gang med uddannelsen i noget tid, til at søge stillingen.

Klinikken:

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, stærkt sammenhold, højt humør og passionerede fagpersoner i et dynamisk miljø. Klinikken, som efterhånden har mange år på bagen blev i januar 2021 flyttet til nye flotte lokaler med 6 lyse behandlerrum, en effektiv sterilisation, behageligt venteværelse og et personalerum med plads til både frokost, kursus og fredagsbar!

Vi arbejder med Dental Suite journalsystem og tandlægerne hos os foretager alle former for behandlinger. Vi har frokostordning på klinikken. Det betyder, du ikke selv skal have din madpakke med. Vi prioriterer højt, at vi spiser sammen hver dag.

Det særlige hos os i Solrød er, at vi både behandler børn og voksne. Det giver en fantastisk sjov og varieret hverdag.

Teamet består af fire tandlæger, to tandplejere og 6 klinikassistenter.

Hvis du mener, du vil passe godt ind i vores team, så send os en ansøgning og dit cv med foto på: job@soltand.dk senest d. 19/9-2021. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 56141088, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig. Samtaler holdes løbende.

Kærlig hilsen

Søren og Mellanie

Solrød Tandklinik