Om os

Hos Solrød Tandklinik ønsker vi at skabe sunde smil, som vores patienter kan bevare hele livet.

Vi er et fagligt stolt team bestående af fire tandlæger, to tandplejere og syv klinikassistenter og en klinikassistentelev.

Hos Solrød Tandklinik kan du få udført alle former for tandbehandlinger. Det betyder meget for os at kunne holde alle behandlinger ”in house”. Det betyder, at du som patient, kan være sikker på, at du kan få foretaget hele dit behandlingsforløb under ét tag. Det skaber en tryghed for dig som patient, og det sikrer dig, at ingen informationer omkring dig og dit behandlingsforløb går tabt mellem to behandlinger.

Det kan lade sig gøre fordi vi har samlet et team af kompetente behandlere, der tilsammen dækker over alle tandlægefagets mange områder.

Vi benytter os af det nyeste udstyr og vi går alle løbende på kurser i ind- og udland for hele tiden at være up to date med den nyeste viden indenfor vores fag.

Historien

Tandlæge Søren

Solrød Tandklinik blev grundlagt i 1963 af tandlæge Grethe Nielsen. Klinikken delte lokaler med Grethes mand Jens Nielsens lægepraksis og lå ved siden af  parrets private bolig i Solrød Landsby.

Ved udgangen af 1988 overtog Lone Bro Madsen klinikken og i 1995 flyttede hun den til adressen Solrød Strandvej 77 i bygningen, som tidligere havde huset byens apotek. Senere købte tandlæge Dorte Aaen sig også ind i klinikken. 

I december 2019 valgte Lone Bro Madsen at gå på pension, og 1. januar 2020 købte tandlægerne Mellanie Vendt og Søren Ruf Larsen klinikken af Lone Bro Madsen og Dorte Aaen.

I januar 2021 flyttede Søren og Mellanie klinikken 200 meter ned af vejen til større lokaler i Solrød Centeret. Her har de etableret en større og lys og venlig tandklinik med elevator og let adgang for kørestolsbrugere. Mellanie har efterfølgende solgt sin andel, så Søren i dag er eneejer.